فرانسه: سری جدید ApX از واحدهای تهویه هوای اتاق سرور Lennox EMEA، که به‌طور خاص برای مراکز داده با عملکرد بالا طراحی شده‌اند.

به گفته Lennox EMEA، سری CRAH – ApX با طراحی تطبیق‌پذیر و متناسب با نیازهای خاص مراکز داده، عملکرد خنک‌کنندگی بی‌نظیر، بهره‌وری بالا و قابلیت اطمینان فوق‌العاده‌ای را برای مراکز هایپراسکیل (Hyperscale) و هم‌مکانی (Co-location) فراهم می‌کند.

استفاده از راهکارهای خنک‌سازی پیشرفته برای حفظ دمای عملیاتی بهینه و کاهش مصرف انرژی در مراکز داده هایپراسکیل بسیار حیاتی است.

واحد خنک‌کننده CRAH – ApX Series مبتنی بر آب سرد، قابلیت تأمین ظرفیت خنک‌کنندگی ۲۰ کیلووات تا ۵۰۰ کیلووات را در هر دو پیکربندی تک‌واحدی و پشت‌به‌پشت دارد.

این سیستم با کنترل‌های استاندارد صنعتی و جدیدترین نسل از اجزا، طراحی ماژولار دارد که امکان ادغام آسان در انواع پیکربندی‌های مراکز داده، از جمله کف‌های کاذب و سخت را فراهم می‌کند. این محصول در ۲۴ اندازه مختلف قابل سفارش است.

مت اوانز، مدیرعامل Lennox EMEA Data Centre Solutions، تأکید دارد که سری CRAH – ApX رویکردی متفاوت از راهکارهای سنتی دارد:

"ما چندین اندازه استاندارد با مهندسی دقیق ارائه می‌دهیم که این امکان را به ما می‌دهد تا طراحی را متناسب‌سازی کنیم. در داخل، اجزایی مانند اندازه و نوع فن‌ها، طراحی مبدل‌های حرارتی، چیدمان بهینه لوله‌کشی، شیرآلات و الزامات خاص کنترل، همه می‌توانند برای هر مرکز داده به‌طور اختصاصی طراحی شوند. این انعطاف‌پذیری، به ما امکان می‌دهد تا راهکاری کاملاً متناسب با نیازهای خاص ارائه دهیم، به‌جای آنکه صرفاً نزدیک‌ترین گزینه را پیشنهاد کنیم."

واحدهای جدید دارای مبدل حرارتی اختصاصی Lennox EMEA هستند که از طریق بهینه‌سازی هندسه کویل، مدارهای داخلی، نوع پره، جنس و فاصله پره‌ها، عملکرد ایده‌آل را تضمین می‌کند.

در تمام مدل‌های این سری از فناوری فن EC استفاده شده است که طیفی از اندازه‌ها و گزینه‌های مختلف را شامل می‌شود، از جمله تصحیح ضریب توان فعال یکپارچه برای کنترل اعوجاج هارمونیک کل (THD).

سیستم کنترل این واحدها می‌تواند نمایشگر لمسی استاندارد یا پیشرفته داشته باشد و امکان نظارت جامع، مدیریت عملکرد و یکپارچه‌سازی با زیرساخت مراکز داده را فراهم کند.

این سری دارای پروتکل‌های شبکه استاندارد صنعتی برای کنترل، نظارت و گزارش لحظه‌ای عملیات، از جمله سرعت فن، عملکرد خنک‌کننده و هشدارها است.

مکانیزم‌های ایمنی داخلی، امکان عملکرد بدون وقفه در صورت قطع برق را فراهم می‌کنند و نیازهای حیاتی آپتایم مراکز داده را برآورده می‌سازند. سری CRAH – ApX شامل کلیدهای انتقال خودکار و پشتیبان‌گیری با ابرخازن است که بلافاصله پس از بازگشت برق، فن‌ها را مجدداً راه‌اندازی می‌کند.

این واحدها به‌صورت استاندارد دارای ارتباط شبکه‌ای بین واحدها هستند که قابلیت‌های کنترل پیشرفته را شامل می‌شود، از جمله حالت‌های کار تیمی، چرخش آماده‌به‌کار، عملکرد آبشاری، تأخیر در راه‌اندازی مجدد خودکار، و عملکرد چرخشی مستر، بدون نیاز به پنل توالی اختصاصی.

توضیح بیشتر درمورد apx : سری ApX از واحدهای تهویه هوای اتاق سرور توسط شرکت Lennox EMEA طراحی و تولید شده است تا نیازهای خنک‌کنندگی مراکز داده با عملکرد بالا را برآورده کند. این واحدها با ویژگی‌های زیر شناخته می‌شوند:

ظرفیت خنک‌کنندگی متنوع: قابلیت ارائه ظرفیت خنک‌کنندگی از ۲۰ کیلووات تا ۵۰۰ کیلووات در پیکربندی‌های مختلف، از جمله تک‌واحدی و پشت‌به‌پشت.

طراحی ماژولار و انعطاف‌پذیر: امکان ادغام آسان در انواع پیکربندی‌های مراکز داده، از جمله کف‌های کاذب و سخت، با ۲۴ اندازه مختلف برای پاسخگویی به نیازهای متنوع.

اجزای پیشرفته: استفاده از فناوری فن‌های EC با گزینه‌های مختلف، از جمله تصحیح ضریب توان فعال یکپارچه برای کنترل اعوجاج هارمونیک کل (THD).

سیستم کنترل پیشرفته: امکان نظارت جامع، مدیریت عملکرد و یکپارچه‌سازی با زیرساخت‌های مراکز داده از طریق سیستم کنترل با نمایشگر لمسی استاندارد یا پیشرفته.

پروتکل‌های شبکه استاندارد: امکان کنترل، نظارت و گزارش لحظه‌ای عملیات، از جمله سرعت فن، عملکرد خنک‌کنندگی و هشدارها.

مکانیزم‌های ایمنی داخلی: عملکرد بدون وقفه در صورت قطع برق با استفاده از کلیدهای انتقال خودکار و پشتیبان‌گیری با ابرخازن، که بلافاصله پس از بازگشت برق، فن‌ها را مجدداً راه‌اندازی می‌کند.

ارتباط شبکه‌ای بین واحدها: قابلیت‌های کنترل پیشرفته، از جمله حالت‌های کار تیمی، چرخش آماده‌به‌کار، عملکرد آبشاری، تأخیر در راه‌اندازی مجدد خودکار و عملکرد چرخشی مستر، بدون نیاز به پنل توالی اختصاصی.

این ویژگی‌ها سری ApX را به گزینه‌ای مناسب برای مراکز داده با نیازهای خنک‌کنندگی پیشرفته تبدیل کرده است.